Syncros

Syncros je kanadski brand koji je poznat u biciklističkom svijetu po tome što proizvodi iznimno kvalitetne dijelove i opremu za bicikle. Syncros je osnovan još davnih 80-tih godina prošlog stoljeća i prvotno je bio orijentiran samo na dijelove za off road bicikle, Syncros dijelovi nalaze na raznim vrstama bicikala, od brdski, cestovnih i trekking pa sve do električnih bicikala koji su danas počeli uzimati sve veći dio na tržištu.

Syncros je od 2012. Godine u vlasništvu Scott SPORTS-a i njihovi dijelovi se nalaze na većini SCOTT bicikala uključujući vrhunske natjecateljske modele kao Spark 900, Scale 900 i Genius 900 za brdske utrke, te Foil i Addict za cestovne utrke. Syncros dijelovi nalaze se i na biciklu višestrukog svjetskog i olimpijskog prvaka Nino Schurter-a.

Syncros komponente dizajnirane su da budu čvrste, izdržljive i snažne, a istovremeno bi trebale biti što jednostavnije. Današnje komponente proizvedene su na visokoj tehnološkoj razini s CNC strojevima, za pomoć u obradi koriste se elementi od ugljičnih vlakana i aluminija. Naše komponente nadmašuju najzahtjevnije standarde u industriji. Syncros je dovoljno neutralan da odgovara i ostalim biciklima, a ne samo Scott biciklima. Syncros dijelovi i oprema dostupni su u trgovinama Panex Dinamic-a i preko web stranice dinamic.hr.